Sajtverseny Ausztriában
2008. november 6-8-ig

Sajtverseny Ausztriában 2008. november 6-8-ig

9. nemzetközi Käsiade*

A sajt a legősibb csemegék egyike, sajtkultúrával pedig minden ország rendelkezik, bármilyen állattól származó tejet is dolgozzon fel.

A 2008. november 6-8 között, a tiroli Brixentában megrendezésre kerülő 9. "Käsiade" sajtversenyen osztrák és Ausztrián túli sajt- és tejtermék készítők vonultathatják fel specialitásaikat, melyet nyolc kategóriában arany, ezüst és bronz érmekkel egy nemzetközi zsűri értékel majd. A kitűntetések a következő évi "Käsiade"-ig reklámcélokra is felhasználhatóak.

A zsűri nemzetközi szakértelméből kifolyólag a versenyen való szereplés pozitívan befolyásolja a sajtkészítők nemzetközi elismertségét, megbecsülését, s nem utolsósorban jó alkalom a még kevésbé ismert sajtkészítők számára a nemzetközi szakmán belüli bemutatkozásra.

A jelentkezési feltételeknek megfelelően csak természetes sajtokkal lehet nevezni (fűszerek, gyümölcsök, fűszernövények hozzáadása megengedett). Szintetikus protein vagy zsír hozzáadása viszont versenyből kizáró ok.

A rendezvényt a több mint 650 taggal rendelkező Sajt- és Tejtermék Készítők Szövetsége rendezi, mely már több mint 50 éve segíti tevékenységével a sajt- és tejtermékipart.

Részletes információk és a jelentkezési formanyomtatvány az alábbi weboldalon tölthető le (angol, német, olasz és francia nyelven):
www.bam-rotholz.at/veranstaltungen/kaesiade.html


DI Stefan Hörtnagl - Sajt- és Tejtermék Készítők Szövetségének ügyvezetője

* Käse=sajt + Olympiade=olimpia szavakból

<< Vissza

a lap tetejére

Kattintson a térképre a kereséshez
Véleményét köszönettel vesszük, kérjük ossza meg velünk és írjon:
Üzenet


Ingyenes apróhirdetési lehetőség magánszemélyeknek:
Feladás


e-mail: info@tejtermekgyartok.hu

ADATVÉDELEM