Kulcsar András és Szalóki Zsuzsa családi biogazdaságának termékismertetőjeÜzemünk száma: HU-411
Termékeink minősített biotermékek, az ellenőrzést a Biokontroll Hungária Kht végzi.

Vezető/Kapcsolattartó: Kulcsár András, Szalóki Zsuzsa
Cím:
7683 Gyűrűfű 9.
Telefon:
06 (73) 378595
Fax:
06 (73) 378595
E-mail:
tundermajor@gyurufu.eu
Webcím: www.kecskesajtgyurufu.fw.hu

Nyers kecsketej

Frissen fejt teljes tej, kb. 3,8 % zsírtartalommal. Enyhén kecske-aromájú, üdítő, a tehéntejnél édesebb ízű. 1 literes és 450g-os kiszerelésben.

Pasztőrözött kecsketej

Teljes tej 72 c fokos hőkezeléssel. Ízén a kecske-aroma kevésbé érezhető, tejszínes, édes, lágy zamatú. 1 literes és 450g-os kiszerelésben.

Minden termékünk pasztőrözött teljes tejből készül. Sajtjainkon erőteljes kecskearoma nem érezhető a készítés módja miatt. Enyhén sózottak. Adalékanyagokat nem használunk. Kecskesajtjainkat saját kecskéink tejéből készítjük hagyományos háztáji módszerrel.
Natúr félkemény kecskesajt

Kiszerelése: 2,5-3,5 kg-os tömbökben. Fehér színű, az érés minden szakaszában fogyasztható. Frissen semleges, tejszínes ízű, rugalmas állagú, érleltebb formában keményebb, enyhén törékeny íze karakteresebb, aromásabb.

Fűszeres félkemény kecskesajt

A következő változatokban készül: fokhagymás, fokhagymás-petrezselymes, bazsalikomos, oregánós, snidlinges, pritaminpaprikás, borsfűszeres.

Natúr lágysajt

17-19 dkg-os félhenger alakú darabokban. Az alvasztásnál a tejsavképződés dominánsabb, mint az oltó hatása. A sajt fehér, tömör, egyenletesen finom szemcseszerkezetű: szelhető és kenhető. Az íze enyhén savanykás, kellemes aromájú.

Lágy fűszeres kecskesajt

fokhagymás, fokhagymás-petrezselymes, petrezselymes, bazsalikomos, oregánós, provancei, snidlinges, borsos, olaszos, magyaros

Pincési kecskesajt

Elsősorban fehérpenészes kéreggel, de az érlelésben más mikroorganizmusok is szerepet játszanak. Lágy és félkemény változatban. Ízük kifejezett, bár nem erőteljes, vagy csípős. Kizárólag háztól és az Ökopiacon forgalmazzuk nagy népszerűsége és kis termelési kapacitásunk miatt.

Kecsketúró

Túrónk ízében közelebb áll a tehéntúróhoz, mint a juhtúróhoz. A tehéntúrónál azonban kisebb szemcseméretű, krémesebb, a szájban kellemesen olvadó. Aromásabb, tejszínesebb, enyhén savanykás.

Kecskekörözött

Selymesen krémes, a kecsketúró kedvelt aromájával. Paprika, köménymag, hagyma, só hozzáadásával készül.

Kecskejoghurt

Joghurtunk sűrűn folyó, üde, kellemes joghurt-aromájú. A tejhez semmilyen adalékanyagot nem teszünk. Élőflórás, az idő múlásával savanyúbbá válik. Rendkívül ízletes, aki egyszer megkóstolja, újra keresni szokta.
Vissza        Főoldal


Kattintson a térképre a kereséshez
Véleményét köszönettel vesszük, kérjük ossza meg velünk és írjon:
Üzenet


Ingyenes apróhirdetési lehetőség magánszemélyeknek:
Feladás


e-mail: info@tejtermekgyartok.hu

ADATVÉDELEM