Az OVIS Szövetkezet termékismertetője

Vezető/Kapcsolattartó: Dr. Pomázi László
Cím: 7086 Ozora Hunyadi u. 59.
Telefon: 06 (74) 498779
Fax: 06 (74) 498779
E-mail: lacisajt1@t-online.hu


A szövetkezet 8 féle félkemény és lágy kecskesajtot gyárt jelenleg.

Termékeink az ősi sajtkészítés hagyományait megtartó, de a mai kor élelmiszerhigiéniai követelményeinek megfelelő (HACCP),
Export- és EU minősítésű, kiskapacitású üzemben készülnek, a saját kecskeállományunk által termelt tejből. Egyedi ízek, kibővült választék, igényes, minőségi árut kedvelő kereskedőknek és vásárlóknak.




Ízesített lágysajtok

Neve: Laci sajt
Ízek: natúr, fokhagymás, csípőspaprikás snidlinges

Eltarthatóság: 60 nap
Kiszerelés: 10-15 dkg

Csomagolás: vákuumfólia, vonalkód




Sós lágysajt


Neve: Laci sajt, Feti

Eltarthatóság: 6 hónap
Kiszerelés:25 -40 dkg -os
Csomagolás: zsugorfólia, vonalkód

A görög sajtkészítés hagyományai
szerint készített, sós sajt.



Félkemény sajtok


Neve: Laci sajt,Trappista
Eltarthatóság: 90 nap
Kiszerelés: 35 –40 dkg –os
Csomagolás: átlátszó zsugorfólia,
vagy fehér viasz
Díjnyertes termék!




Neve: Laci sajt, füstölt félkemény sajt
Eltartható: 4 hónap
Kiszerelés: 10- 15 dkg
Csomagolás: vákuumfólia





Ízesített félkemény sajtok

Neve: Laci sajt, külső fűszerezésű,
félkemény sajt
Eltarthatóság: 120 nap
Kiszerelés: 15-20 dkg
Csomagolás: vákuumfólia





A sajtgyártáshoz felhasznált tejet többszörösen vérvizsgált, egészséges állománnyal termeltetjük, mely állomány a tolnai  táj dombvidékén, vegyszermentes környezetben él. A kecskéket a legmodernebb és a legnagyobb higiéniai biztonságot adó fejőrendszerrel fejjük és a tejet azonnal hűtjük.


Vissza        Főoldal


Kattintson a térképre a kereséshez
Véleményét köszönettel vesszük, kérjük ossza meg velünk és írjon:
Üzenet


Ingyenes apróhirdetési lehetőség magánszemélyeknek:
Feladás


e-mail: info@tejtermekgyartok.hu

ADATVÉDELEM